Vorige slide
Volgende slide

In september 2020 ontvingen wij van één van onze particuliere opdrachtgevers uit Kaatsheuvel het verzoek om een aantal kasten te ontwerpen en realiseren ten behoeve de slaapkamer, badkamer en een ensuite kastenwand tussen de woonkamer en de leefkeuken.

Opvallend is hierbij dat in de ensuite kastenwand rekening is gehouden met een kleine ruimte ten behoeve van de soft-close schuifdeuren die “verdwijnen” in de kastenwand om de doorloopruimte.

Aan beide zijde van de doorgang zijn wijnrekken geplaatst met oog voor detail in het ontwerp.

Met betrekking op de kasten in de slaapkamer is ervoor gekozen om een optimale indeling te maken voor zowel het leggen als hangen van kleding. Naar wens kan de opdrachtgever de indeling inrichten naar eigen wens.

In het ontwerp van de badkamermeubel en daarbij ook de gekozen materialen en afwerking is vanzelfsprekend rekening gehouden met plaatsing in een vochtige ruimte.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw project?

Dan maken wij graag met u een afspraak om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Als u uw contactgegevens hiernaast achterlaat nemen wij binnen één werkdag contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken.

U kunt ons ook bellen op werkdagen van 09:00 tot 17:00 op 0416-537737