EMJE Interieurbouw bv

EMJE Interieurbouw is in 2014 opgericht door Martin en Joop Hakkert, beide heren Al Jaren werkzaam in de interieurbouw, en het werd tijd om de krachten van vader en zoon te bundelen en samen onder eigen naam projecten van diverse opdrachtgevers te gaan realiseren.

De werkplaats gevestigd aan de Schotsestraat 6F in Kaatsheuvel werd ingericht en binnen enkele weken werden de eerste maatwerk interieurs al gefabriceerd.

Anno 2021 behoort het bedrijf tot één van de bekende interieurbouw bedrijven uit de regio en ver daarbuiten. Opdrachtgevers hebben kennis mogen maken met de slogan “Creatief Vakmanschap” van EMJE Interieurbouw en zodoende de hoge kwaliteit van gerealiseerde projecten al mogen ervaren.

Martin Hakkert

Martin is in 2014 samen met vader joop gestart met EMJE Interieurbouw b.v. 

Al van kleins af aan ging Martin met zijn vader mee om mee te (klussen) in de werkplaats.

De werkplaats vegen of een hondenhok opschuren daar begon het mee, en zo ontstond de liefde voor het vak.  Zo wist ik ook al vrij vroeg wat ik later wilde gaan doen. Na de opleiding meubelmaker/interieurbouwer te hebben afgerond op het ROC in Tilburg, ben ik gaan werken in de interieurbouw.

Na wat jaren ervaring opgedaan te hebben kwam daar het moment om de krachten te bundelen met met vader Joop.

Wat EMJE interieurbouw b.v.onderscheidt van de concurrentie is de duidelijke communicatie, eerlijk advies, Kwaliteit, afspraak is afspraak

1M1A0387 (2)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joop Hakkert

Joop is met zijn jarenlange ervaring echt een menselijke encyclopedie op het gebied van interieurbouw. 

Joop is ook al vroeg in zijn leven gaan werken in de interieurbouw en beschikt over een schatkist aan ervaring. voor iedere uitdaging heeft Joop een oplossing! 

Al op jonge leeftijd nam ik Martin mee naar het werk zodat hij kon zien wat zijn vader voor werk deed, en wat voor mooie meubels wij maakten! Nu wij onze krachten samengevoegd hebben kan ik mijn kennis en ervaring op Martin overdragen!

2014 was het jaar dat wij onze krachten  samenvoegden, en bedachten de naam EMJE Interieurbouw b.v. afgeleid van Martin en Joop.

Wij staan voor Kwaliteit, eerlijk advies, persoonlijk contact en doen wat wij afspreken!