Uw wensen omzetten naar een ontwerp?

U bent al veel woonwinkels af geweest maar die droomkast die voldoet aan uw wensen en de juiste kleur heeft kunt u toch steeds nét niet vinden. Hoe fijn zou het dan ook zijn als u bij ons een maatwerk kast kunt laten maken die aan al uw wensen voldoet? In uw stijl en tot op de centimeter nauwkeurig in het perfecte formaat voor uw woning.

Dat kunnen wij voor u verzorgen, het is belangrijk om het doel van de uiteindelijk maatwerk kast vast te stellen. Welke zaken wilt u bijvoorbeeld in de kast gaan bewaren, kleding, boeken, papieren het is bepalend voor de indeling van de kast. Maar die mooie vaas die u op vakantie heeft gekocht, verdient natuurlijk een plek in de spotlight.

Een kast krijgt al snel een label vanwege z’n functie; dressoir, garderobe of boekenkast. Maar dit is uw unieke meubelstuk, dus daar hoeft u het niet bij te laten. Combineer gerust en geef je fantasie de vrije loop.

Misschien zit er aan uw dressoir wel een boekenkast vast. Wenst u een wijnrek in uw tv-meubel, om zo je ideale ‘zaterdagavond-op-de-bank-kast’ te creëren.

De mogelijkheden zijn zéér uitgebreid, wij gaan graag met u in gesprek zodat we uw wensen omzetten naar een ontwerp dat voldoet aan al uw wensen.

Maatwerk Kast

Uitwerken in een ontwerptekening

Uw wensen zijn duidelijk, dankzij de mogelijkheden van onze uitgebreide ontwerp software kunnen wij in korte tijd voor u een ontwerptekening maken.

Dit geeft meer duidelijkheid en een beeld van de indeling en maatvoering tussen de diverse onderdelen van uw nieuwe droomkast.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw Maatwerk kast?

Dan maken wij graag met u een afspraak.

Als u uw contactgegevens hiernaast achterlaat nemen wij binnen één werkdag contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken.

U kunt ons ook bellen op werkdagen van 09:00 tot 17:00 op 0416-537737