Interieurbouwer Kaatsheuvel

Bent u op zoek naar een interieurbouwer in Kaatsheuvel? Zoek dan niet verder, want EMJE Interieurbouw is dé specialist in onder andere maatwerk kasten, keukens en receptiebalies. Wij ontwerpen en fabriceren al jarenlang interieurs voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

EMJE Interieurbouw

Waarvoor kunt u terecht bij een interieurbouwer?

Interieurbouwers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van maatwerk kasten, keukens en receptiebalies. Interieurbouwers verzorgen uw project van A tot Z, adviseren in materiaal- en kleurkeuze om tot het mooiste resultaat te komen. Wanneer u op zoek bent naar een interieurbouwer in de regio Kaatsheuvel, dan is EMJE Interieurbouw dé specialist die u zoekt.

Kastenwanden

Een kastenwand in bijvoorbeeld uw slaapkamer of op zolder, wij kunnen deze voor uw ontwerpen en fabriceren. Zo bent u verzekerd van een kast die perfect aansluit op de afmetingen van de ruimte en voorzien wij u van advies op materiaal, kleur en indeling.

Keukens

Bij EMJE Interieurbouw hebben we oog voor detail, zo denken we graag met u mee over de inrichting van uw nieuwe keuken. Wilt u bijvoorbeeld een open of gesloten keuken? Wij kunnen alle soorten keukens voor u fabriceren, van modern tot klassiek.

Receptiebalies

De receptie van uw bedrijf is niet alleen een functionele plek, maar het dient tevens als visitekaartje en dient van alle gemakken voorzien te zijn voor de medewerkers. EMJE Interieurbouw denkt met u mee in het ontwerp, wenst u bijvoorbeeld een hoge of een lage receptiebalie, accentverlichting en ergonomische vormgeving? Wij adviseren en fabriceren het perfecte ontwerp voor uw receptie. 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw project?

Dan maken wij graag met u een afspraak om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Als u uw contactgegevens hiernaast achterlaat nemen wij binnen één werkdag contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken.

U kunt ons ook bellen op werkdagen van 09:00 tot 17:00 op 0416-537737